Παρόμοια

ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ο Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, Σύμβουλος του Προέδρου και της κυβέρνησης για περιβαλλοντικά θέματα, εκτός από την συνεχή ενεργό συμμετοχή του θα στηρίξει και θα συμβουλεύσει το έργο αυτό.
MEDIA STUDIOS
Η εταιρία παραγωγής Media Studios θα προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες οι οποίες θα αφορούν την κάλυψη του μισού κόστους παραγωγής και post production για το κάθε PSA.

DELEMA / McCANN ERICKSON
Το διαφημιστικό γραφείο DELEMA / McCANN ERICKSON θα προσφέρει αφιλοκερδώς όλη τη δημιουργική δουλειά που αφορά τα σενάρια όλων των PSAs για τα οποία θα συνεργαστεί με τη σκηνοθέτη Έλενα Αλωνεύτη.

ΣΤΑΘΜΟΙ
Ό κάθε τηλεοπτικός σταθμός που θα λάβει μέρος στην πρωτοβουλία αυτή θα προσφέρει χρόνο προβολής για τα PSAs και θα θεωρείται συντελεστής του Cyprus CSR Media Initiative και όχι απλά χορηγός επικοινωνίας. Η συμμετοχή των τηλεοπτικών σταθμών είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση της πρωτοβουλία αυτής.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Οι εταιρίες που θα συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή είναι επίσης σημαντικοί συντελεστές που με την χορηγία τους θα γίνει εφικτή η υλοποίηση των PSAs.

ΚΕΒΕ
Το ΚΕΒΕ θα στηρίξει το Cyprus CSR Media Initiative μέσα στα πλαίσια της ανάληψης της πρωτοβουλίας για την Εταιρική Υπευθυνότητα. Πέραν από την προβολή της Πρωτοβουλίας για τα PSAs το ΚΕΒΕ θα λειτουργεί και σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ των εταιριών που θα χορηγούν τα PSAs και τους συντελεστές παραγωγής του.