Πάφος: Έτοιμοι να μεταφέρουν επισκέπτες από το Αεροδρόμιο Πάφου στην Πόλη Χρυσοχούς, εντελώς δωρεάν, αν λαμβάνουν έστω και τη μισή επιχορήγηση από αυτήν που λαμβάνουν σήμερα οι νέες εταιρείες των λεωφορείων, εμφανίζονται οι οδηγοί αστικών ταξί Πάφου. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστικών Ταξί Πάφου, Γεώργιος Κόκκινος, έκανε μάλιστα λόγο με δηλώσεις του στον «Φ» για δυνατότητα που θα έχουν οι ταξιτζήδες όχι μόνο να μεταφέρουν άνευ κομίστρου επιβάτες στο διαμέρισμα Χρυσοχούς, αλλά επιπρόσθετα, κατά την έκφραση του, να κερνούν και το γεύμα στους επιβάτες τους σε ψαροταβέρνες του Λατσιού.

Ο εκπρόσωπος των αστικών ταξί της Πάφου έκανε λόγο για μια στρεβλή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των δημοσίων μεταφορών, με ευθύνη όπως είπε του υπουργείου Συγκοινωνιών. «Καλούμε το Υπουργείο», είπε, «να δώσει στη δημοσιότητα το σχέδιο για τα λεωφορεία το οποίο χαρακτήριζαν ως επαναστατικό. Οι εκτιμήσεις τους έπεσαν τόσο έξω, που από τα αρχικά προβλεπόμενα 25 εκατ. κόστους εκτοξεύθηκε ήδη στα 87 και σύντομα θα ανέλθει σε τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων». Ο κ. Κόκκινος καταγγέλλει ότι τη στιγμή που διάφοροι από άγνοια κατηγορούν συλλήβδην τους οδηγούς ταξί για υπερχρεώσεις και πολύ ψηλές τιμές, οι πλείστοι αγνοούν ότι τα λεωφορεία μπορούν να διατηρούν τα εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές λόγω της κρατικής επιδότησης των 3,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο, αλλά και της επιδότησης της αγοράς των οχημάτων. «Τα ταξί, αντιθέτως, δεν λαμβάνουν την παραμικρή επιδότηση από το κράτος», κατέληξε. «Είμαστε θύματα του αθέμιτου ανταγωνισμού και όχι θύτες».

Θεοπέμπτου ρύπανση απόβλητα ανακύκλωση ΑΠΕ ανανεώσιμες νερό ΤΑΥ Υδάτων, μαρίνα, βροχόπτωση, κλιματικές, σκουπίδια, ρύποι, δέντρα, δάσος, φράκτη, φράκτης, ζώα

Read Full Article