Λεμεσός: Αγανάκτηση η οποία στρέφεται κυρίως προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Γεωργίας, επικρατεί μεταξύ των τοπικών Αρχών Παρεκκλησιάς, Πύργου και Παλώδιας, σε σχέση με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, όπως υποστηρίζουν, υλοποίησης της σχετικής απόφασης για κατασκευή αποχετευτικών έργων και σύνδεσής τους με το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα της Λεμεσού.

Η στασιμότητα του θέματος, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι βρισκόταν στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, προσανατολίζει στην αναζήτηση άλλων τρόπων διεκδίκησης του αιτήματός τους.

«Παρόλες τις διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε ενέργεια για έναρξη των εργασιών κατασκευής του αποχετευτικού», τονίζουν σε υπόμνημα προς τον υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Σοφοκλή Αλετράρη, οι τρεις κοινοτάρχες, οι οποίοι ζητούν συνάντηση για οριστικό ξεκαθάρισμα του ζητήματος.

«Καταντήσαμε να μας στέλνει ο ένας στον άλλο χωρίς κανένας να αναλαμβάνει να μας δώσει μιαν απάντηση», ανέφερε στον «Φ» ο κοινοτάρχης Παρεκκλησιάς, Σωκράτης Παύλου, ο οποίος καταγγέλλει τους αρμοδίους για αδιαφορία και έλλειψη ενδιαφέροντος.

«Εκείνο που ζητούμε είναι να δοθούν οδηγίες με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα ώστε με τα ανάλογα κονδύλια να αρχίσουν τα κατασκευαστικά έργα», τονίζει ο κ. Παύλου.

Θεοπέμπτου ρύπανση απόβλητα ανακύκλωση ΑΠΕ ανανεώσιμες νερό ΤΑΥ Υδάτων, μαρίνα, βροχόπτωση, κλιματικές, σκουπίδια, ρύποι, δέντρα, δάσος, φράκτη, φράκτης, ζώα

Read Full Article